Gewonde bij eenzijdig ongeval Provincialeweg Moordrecht

Moordrecht, 27 mei 2012

Op de vroege ochtend van zondag is er een ongeluk gebeurd op de Provincialeweg (N456) in Moordrecht. Een auto kwam daarbij aan de andere kant van de weg in de berm terecht, ging over het fietspad om vervolgens bijna in de sloot terecht te komen.

De bestuurder van het voertuig is lange tijd in de ambulance behandeld waarna deze alsnog naar het Bleulandziekenhuis vertrok. Over de verwondingen is niks bekend. Een medewerker van de provincie Zuid-Holland is ter plaatse geweest omdat er onder een verkeersbord en een hectometerpaaltje omver waren gereden.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. Rens de Haan

  Beste Liz,

  Onze fotograaf liep ietsje achter 😉 Inmiddels aangepast, bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten