Koe neemt verfrissende duik Parallelweg Bodegraven

Bodegraven, 27 mei 2012

De brandweer van Reeuwijk werd aan het begin van de avond gealarmeerd voor een dier te water aan de Parallelweg in die plaats. De korpscoördinator ging er als eerste op uit om een kijkje te nemen bij het dier. Ter plaatse bleek het geen Reeuwijk maar Bodegraven en was er een koe in het water terecht gekomen. De boer was ondertussen al bezig om het dier weer op het droge te krijgen.

Met drie man en een trekker werd onder toeziend oog van enkele andere koeien het dier uit de benarde positie bevrijd.

De brandweer kon hierna retour kazerne. En de Koe… die werd herenigd met zijn vrienden.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Hilda

    Complimenten voor de mooie foto’s.Het nieuws is goed in beeld gebracht.
    Maar… de koe werd herenigd met zijn vrienden? Was het nu een koe of een stier?

  2. Hans

    De koe werd herenigd met zijn vriendinnen; voor de boer was dit de derde keer vandaag.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten