Woningen ontruimd na melding van gasontsnapping Fluwelensingel Gouda

Gouda, 26 mei 2012

Aan het einde van de avond moest de Goudse brandweer samen met de OVD naar de Turfsingel in Gouda voor een gasontsnapping. Dit adres bleek echter niet te kloppen, het ging namelijk om de Fluwelensingel waarop men naar zich naar deze plek spoedde.

Aldaar aangekomen werd de zoektocht naar een gaslek gestart. Omdat er dusdanig gevaar zou zijn, werd een tweede tankautospuit opgeroepen en moest er ook een ambulance stand-by komen. Een aantal woningen werd daarbij ontruimd. Alles werd grondig onderzocht door de brandweerlieden, die in sommige gevallen zichzelf toegang moesten verschaffen tot woningen. Het zou ook gaan om kamerwoningen.

Uiteindelijk zou er niks gevonden zijn, waarop de brandweer weer retour kazerne kon. De ambulance kon onverrichter zaken terugkeren naar de post. Ten tijde van het incident was de Fluwelensingel afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten