Schuur in brand Koninginneweg Bodegraven

Bodegraven, 28 mei 2012

Aan het begin van de avond werd brandweer van Bodegraven gealarmeerd voor een gebouwbrand bijgebouw op de Koninginneweg in die plaats. Ook de politie spoedde zich naar dit adres. Daar aangekomen bleek er een schuur in brand te staan.

Bij het bakken en braden in de schuur is echter iets mis gegaan waardoor er brand is ontstaan. De brandweer heeft het vuur met een straal hoge druk bestreden. Salvage zal ter-plaatse komen om de schade in kaart te brengen. Bij dit incident deed zich geen lichamelijk letsel voor.

Foto’s: Mart Beerens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten