Middelbrand bij agrarisch bedrijf Zuidbroek Bergambacht

Bergambacht, 30 mei 2012

Vanavond even na 8 uur werd de brandweer Bergambacht opgeroepen voor een brand bij een agrarisch bedrijf aan de Zuidbroek in die plaats.

Kort hierop werd het sein middelbrand gegeven en werden ook brandweer Lekkerkerk en de OvD gealarmeerd. De brand bleek in een schuur te zijn en was snel geblust. De brandweer heeft hierna nog geventileerd waarna de hulpdiensten weer retour post konden. Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen. Hoe de brand is ontstaan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten