Ongeval A20 thv 38.8 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 30 mei 2012

De hulpdiensten werden op woensdagmiddag opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel, hier zou een hoogwerker op zijn kop liggen.

Bij aankomst bleek dat er een hoogwerker op zijn zijkant lag. Één persoon lag gewond naast de hoogwerker, deze is naar het ziekenhuis gebracht. De afrit naar de BP is enige tijd afgesloten geweest. De brandweer heeft de bergers geholpen om de hoogwerker te kunnen bergen. Over de toedracht van het ongeval en de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s en video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

&nbsp

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. van der meulen

    hij kreeg een soort black out door de warmte die dag .Het is mijn buurman .Hij is er goed van af gekomen heeft een paar hechtingen bij zijn oogen wat stijf in de nek .

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten