Brandweer helpt persoon naar beneden Zernikestraat Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 1 juni 2012

Een ambulance werd op vrijdagavond opgeroepen om naar de Zernikestraat te gaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Nadat bleek dat de persoon horizontaal naar beneden gebracht moest worden, moest ook de brandweer ter plaatse gaan.

De autoladder uit Gouda heeft het slachtoffer horizontaal naar beneden gebracht. Nadat dit gebeurd was, kon de brandweer weer terug naar haar post. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten