Brand in volle bouwcontainer Burgemeester Gaarlandtsingel Gouda

Gouda, 2 juni 2012

Zaterdagmiddag kwam er een melding van een containerbrand aan de Burgemeester Gaarlandtsingel te Gouda. Er bleek een partij steigerplanken in een container vlam gevat te hebben. De brandweer van Gouda heeft alle planken één voor één uit de container verwijderd en met een flinke straal water geblust.

Nadien is de container vol met schuim gezet.

Over de oorzaak van de brand is ons niets bekend, met brandstichting wordt rekening gehouden.

Foto’s: Rens de Haan, Rob de Jong & Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten