Opendag brandweer Haastrecht

Haastrecht, 2 juni 2012

Vandaag hield brandweer Haastrecht een opendag. Er was genoeg te doen voor jong en oud.

Er zijn twee demonstraties gegeven over hoe de brandweer te werk gaat bij een slachtoffer die horizontaal uit een voertuig moet worden gehaald. Verder konden kinderen onder begeleiding met lage druk spuiten en een ritje met de brandweerwagen maken die elk ritje de toeters en bellen even aanzetten. Verder mochten een ambulance en een brandweerwagen uitgebreid van binnen bekeken worden. Al met al een geslaagde dag!

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten