Voertuig te water De Groendijck Driebruggen

Driebruggen, 2 juni 2012

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een auto te water geraakt langs De Groendijck in Driebruggen. De hulpdiensten rukten hierop uit.

Bij een flauwe bocht is het voertuig rechtdoor geschoten, over het fietspad en vervolgens kwam het in de sloot terecht. Een boer heeft met een graafmachine de auto deels boven water weten te hijsen. Daarna hebben hulpverleners in en rond het water gezocht naar inzittende(n) van het voertuig. Ook werd er gezocht of er eventueel een fietser was aangereden. Er werd echter niemand aangetroffen, ook de bestuurder niet. Hierop konden ambulance en brandweer terug naar hun post. De politie wachtte de berger af die het voertuig mee zou nemen.

Later bleek volgens getuige dat de bestuurder uit zijn auto was gekropen en zelf op de kant terecht was gekomen. Hij is wel nog even terug gegaan om zijn lichten uit te zetten en is toen rustig naar huis gewandeld.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Juistem, een slachtoffer van zo’n incident rustig naar huis lopen. Die moet echt sterk in wil en geest zijn als die dat kan. Wauw.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten