Zeer ernstig ongeval Willeskop – N228 Montfoort

Montfoort, 1 juni 2012

Een daverende klap was vanavond het gevolg van een aanrijding met twee personenauto’s op de Willeskop – N228 in Montfoort. Een voertuig kwam uit een zijstraat en wilde de provincialeweg op draaien. Mogelijk heeft de bestuurder daarbij een naderend voertuig over het hoofd gezien waarna deze vol in de flank van de invoegende auto klapte.

De twee voertuigen tolden daarbij over de weg en kwamen zeer ernstig beschadigd tot stilstand. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling en schaalde ter plaatse al snel op naar “middel hulpverlening”. De Hulpdiensten waren in grote getale aanwezig, onder andere stonden er zes brandweervoertuigen, vijf ambulances, waarvan één uit Hollands Midden (Gouda), de lifeliner twee en enkele politievoertuigen.

Het duurde enige tijd voordat de personen uit beide voertuigen waren bevrijd. Volgens de politie zijn er ten minste vier slachtoffers waarvan er één zeer ernstig aan toe was. De politie kwam later nog met spoed te plaatse om bloed te brengen vanwege het vele bloedverlies van één van de slachtoffers.

Wanneer alle slachtoffers afgevoerd waren naar ziekenhuizen kon men beginnen met het sporenonderzoek. Ten tijde van het ongeval is de N228 volledig afgesloten geweest.

Item later geplaatst in verband met de ernst van de situatie.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten