Brand in schuur Twijnstraat Gouda

Gouda, 4 juni 2012

Even na zeven uur vanavond werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand bijgebouw aan de Twijnstraat in Gouda. Ter plaatse bleek het dakbeschot van een schuurtje in brand te staan.

De brandweer heeft met een straal hoge druk de brand geblust. De vermoedelijke oorzaak was een pan met olie die in het schuurtje op het vuur stond. Hierbij is waarschijnlijk de vlam in de pan geslagen.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten