Persoon naar ziekenhuis na kop-staart aanrijding Goudse Houtsingel Gouda

Gouda, 5 juni 2012

Op dinsdagochtend kwam er bij de ambulancedienst en politie een melding binnen van een aanrijding met letsel op de Achterwillenseweg in Gouda. Het bleek te gaan om een kop-staart aanrijding die op de Goudse Houtsingel, welke parallel loopt aan de eerstgenoemde straat, was gebeurd.

De bijrijder van het voorste voertuig had nekklachten en werd op vakkundige wijze door de ambulancebroeders uit de auto geholpen en vervolgens op de brancard gelegd. Daarna vertrok de ambulance naar een ziekenhuis. Zover bekend zijn er verder geen gewonden. Ook de toedracht is onduidelijk.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten