Koningin Beatrix bezoekt nieuwbouwwijk Zellingwijk in Gouderak

Gouderak, 6 juni 2012

In Gouderak werd vandaag de wijk Zellingwijk opgeleverd. Niemand minder dan Koningin Beatrix was hierbij aanwezig. In 1985 moest de wijk met de grond gelijk worden gemaakt vanwege giftig afval in de bodem. 27 jaar geleden was de koningin ook aanwezig toen het gesloopt zou gaan worden, maar nu dus bij de opening.

De majesteit sprak met projectontwikkelaars en enkele oud-bewoners. Na een ronde door de wijk te hebben gelopen en zich te hebben laten informeren over het hoe en wat, vertrok de koningin na ruim een uur weer. Naast een groot aantal politie-agenten, die voor de veiligheid moesten zorgen, was er veel publiek naar Gouderak gekomen om een glimp van de koningin op te vangen.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten