Voertuigbrand Bodegraafsestraatweg / Breevaartbrug Gouda

Gouda, 8 juni 2012

Even na half drie vanmiddag werd brandweer Reeuwijk opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Bodegraafsestraatweg / Goudse Houtsingel in Gouda.

Op de Breevaartbrug stond een voertuig langs de weg. Wat er precies aan de hand was is niet bekend. De brandweer heeft voor zover bekend niet hoeven blussen. De brandweer heeft nog geprobeerd om de auto te starten, dit is niet gelukt. Hierna zijn de hulpdiensten weer retour post gegaan en de auto is door een berger opgehaald.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Lennard

    Waarom wordt hier de brandweer van Reeuwijk voor opgeroepen, en niet gewoon de brandweer van Gouda?

  2. Remco

    De brandweerkazerne van Reewijk is in dit geval veel dichterbij, dan die van Gouda.
    Als je naar de verkeerlichten kijkt, dan zit de brandweerkazerne van Reewijk langs de weg, die op het kruispunt rechtsaf gaat.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten