Kraai vast in schoorsteen J A Beyerinkstraat Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 juni 2012

De Nieuwerkerkse brandweer werd op maandagavond opgeroepen voor een kraai die vast zat in een schoorsteen. Ook de ladderwagen uit Gouda ging terplaatse.

Al snel werd duidelijk dat het beestje met zijn poot vast zat in de schoorsteenpijp. De brandweer heeft het dier uit zijn benarde positie bevrijd en heeft het beestje meegenomen naar de kazerne in afwachting op de dierenambulance.

Foto’s en video: Michael de Man

 

 

 


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten