Gasontsnapping blijkt loos alarm Edisonstraat Gouda

 

Gouda, 10 juni 2012

Vanavond om 19.00 uur kwam er een melding over een mogelijke gasontsnapping bij de Firma Stubbe BV aan de Edisonstraat te Gouda.

Ter plaatse bleek het loos alarm te zijn. Op het terrein staan tankwagens die d.m.v. stoom op temperatuur worden gehouden. Dit heeft te maken met de vloeistof die in deze tanks vervoerd word. Bij een te hoge druk word er letterlijk wat stoom afgeblazen en dit is duidelijk hoorbaar. Blijkbaar is dit voor passanten de aanleiding geweest om de alarmlijn te bellen.

De brandweer heeft voor alle zekerheid nog wel metingen verricht maar kon al snel weer richting kazerne.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten