Persoon zwaargewond aangetroffen na schietpartij de Dreef Waddinxveen

Waddinxveen, 11 juni 2012

De politie heeft vanmiddag omstreeks 16.45 uur een zwaargewonde man aangetroffen op het evenemententerrein aan de Dreef te Waddinxveen. Volgens een politiebericht is hier mogelijk een schietpartij geweest.

De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een gealarmeerde lifeliner is doorgevlogen naar een plek waar de ambulance zou passeren onderweg naar het ziekenhuis. Dit om toch een trauma-arts aan boord te hebben, maar geen tijd te verliezen door op de heli te moeten wachten op de locatie van het incident zelf. De politie doet onderzoek naar de schietpartij. Volgens de laatste berichten is het slachtoffer buiten levensgevaar. De speurhonden van de politie hebben in de omgeving gezocht naar mogelijke sporen. Het is onbekend of zij deze gevonden hebben. Ook de woning van het slachtoffer aan de Ieplaan in dezelfde plaats is doorzocht. De politie vraagt om getuigen van de schietpartij z.s.m. 0900-8844 te bellen.

Foto’s: Simon Frank & Bas Roeleveld

 

 


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. pieter

    Best wel ziek!
    het blijft een vreemde wereld!
    Jammer dat het steeds dichterbij komt.
    Veel sterkte voor deze man!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten