Middelbrand bij pindafabriek Curieweg Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 12 juni 2012

Bij het bedrijf Euronuts aan de Curieweg in Alphen a/d Rijn is op dinsdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer schaalde hierbij op naar middelbrand.

Het vuur zou hebben gewoed in een pindabrander. In eerste instantie kwam er veel rook vrij, maar de brand was snel onder controle. Het zou ook gaan om een silo waar veel hitte zou zijn, maar deze was in ieder geval leeg. Mede omdat er nog mensen in het pand aanwezig waren, werd een ambulance ook naar het adres gestuurd, maar uiteindelijk raakte niemand gewond.  De brandweer heeft later nog een ventilator ingezet om alle koolmonoxide uit het pand te verdrijven. Daarna konden alle brandweerlieden terug naar de kazerne.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten