Ernstig ongeval tussen personenauto en motor Dammekant Bodegraven

Bodegraven, 13 juni 2012

Drie ambulances en de Lifeliner twee uit Rotterdam Rijnmond werden vanmiddag gealarmeerd voor ernstig ongeval tussen een personenauto en een motor. Volgens getuige kwam de motorrijder op de andere weghelft terecht waarna het goed mis ging op de Dammekant in Bodegraven.

De motorrijder reed aan de linkerkant van de weg en klapte vervolgens frontaal op een tegemoetkomende auto. De motorrijder werd enkele meters door de auto “meegenomen”  en kwam uiteindelijk op straat terecht. De motor lag een 10 meter verderop waarna alle brandstof uit de motor liep.

De medische diensten hebben zich ontfermd over het slachtoffer waarna hij onder spoedbegeleiding is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA van de politie kwam ter plaatse om het ongeval technisch te onderzoeken.

Update Politiebericht;

Een 21-jarige motorrijder uit Den Bosch is woensdag 13 juni ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Dammekant.

Rond 13.15 uur raakte de motorrijder door nog onbekende oorzaak uit balans en begon te slingeren. Hij kwam daarbij op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terecht. De motor raakte de zijkant van een auto die daar op dat moment reed. De motorrijder kwam op de motorkap terecht, werd een aantal meters meegenomen en viel vervolgens in de berm.Personeel van de traumahelikopter heeft de man ter plaatse eerste hulp verleend, waarna hij door een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De motorrijder had onder meer verwondingen aan zijn been en zijn bovenlichaam. De politie doet nog nader onderzoek naar het ongeval.

Item later geplaatst in verband met de ernst van de situatie.

Foto’s: 112HM.nl

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

12 Reacties

 1. Henk van der Hee

  Hallo lezers en bekenden. De motorrijder betreft Bart van der Hee, inderdaad ingeschreven in Den Bosch als student, maar uit Zwammerdam. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun steun en hulp op de ongeval-lokatie. Bart verlijft momenteel in het LUMC in leiden en is redelijk stabiel maar de artsen zijn nog “gematigd positief”. Bart heeft botbreuken aan een aantal ribben, gebroken linker arm op twee plaatsen, linker bovenbeen gebroken, gescheurde bekken en stuitbeentje, en een dubbele klaplong. Door de klaplong ligt hij nu aan de beademing op de IC. Volgens de eerste scan is er geen letsel aan hoofd en ruggengraat. Morgen hopen we meer duidelijkheid te krijgen over zijn verdere toestand. Nogmaals dank aan ieder die meeleeft.

 2. tweety

  Bij deze wens ik Bart en familie heel veel sterkte. De motorkap van de Mercedes spreekt boekdelen.

 3. Cher

  Via deze moest ik van mijn vriend Willem Versteegen en van de mannen van Truckwash Bodegraven, Bart en Familie heel veel sterkte wensen!

 4. Yorick

  Ik wens veel sterkte toe aan het slachtoffer en de familie.
  Hopelijk komt hij er snel weer bovenop!

 5. Rens de Haan

  Beste Henk en andere,

  Wij als 112HM willen u bedanken voor het geven van meer informatie. Daarnaast willen wij ook Bart en familie heel veel sterkte toewensen.

  De bestuurder van de personenauto is er dan wel zonder verwondingen vanaf gekomen maar reken maar dat het ook voor hem heel erg schrikken is geweest, ook hem willen we heel veel sterkte wensen.

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

 6. Ron en angela de jong

  Wij wesen Bart en de familie veel sterkte toe
  En hopen op een goed herstel

 7. Gerjon de Vries

  Wat is dit schrikken toen ik hoorde van het ongeval van Bart. Ik wens familie en vrienden veel sterkte, en voor Bart “blijf knokken” en voorspoedige Beterschap. Samen hebben we de Propedeuse georganiseerd en nu zet je je weer in voor de Diplomering met een leuk project!! waar je zo enthousiast over bent. We denken aan je.
  Met vriendelijke groet,
  Gerjon de Vries
  Hogeschool HAS Den Bosch (Toegepaste Biologie)

 8. Cees en Janneke Britsemmer

  Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende tijd toe met het herstel van jullie Bart. Wij weten hoe close jullie zijn.

 9. Hans van Grinsven

  Nickie en familie,

  Veel sterkte toegewenst. Ik zal namens ma een kaarsje opsteken.

  Hans

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten