Auto brandt volledig uit op de A12 bij Zevenhuizen

Zevenhuizen, 14 juni 2012

Vanavond werden brandweer Gouda en Benthuizen opgeroepen om met spoed naar de A12 bij Zevenhuizen te komen voor een voertuigbrand.

Op de vluchtstrook stond een personenauto volledig in brand. De brandweer van Gouda is later wel zonder spoed ter plaatse gekomen maar is na enkele minuten onverrichter zaken weer vertrokken. De personen in het voertuig hebben de auto op tijd kunnen verlaten. De auto is volledig uitgebrand en is opgehaald door een berger.  Zwarte rook was in de wijde omtrek te zien en te ruiken. Tijdens het incident was slechts één rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. henri

    Waarschijnlijk is dat benthuizen hierheen komt i.v.m. de plaats waar de brand was.
    Als zevenhuizen hierheen moet rijden moeten ze eerst naar bleiswijk rijden daar keren en weer terug rijden.
    Benthuizen is hierdoor sneller ter plaatse.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten