Autobrand Weeresteinstraat Hillegom

Hillegom, 14 juni 2012

Blusgroep twee van de Hillegomse brandweer werd donderdagavond om 20:08 uur opgeroepen voor een “brand wegvervoer”. Op de Weeresteinstraat ter hoogte van de de Sixlaan stond een auto in de brand.

De bestuurder heeft de auto tijdig kunnen verlaten. Bij aankomst van de brandweer (let op de klok op de foto’s) stond de voorzijde van de auto al flink in de fik. De brand was snel geblust, maar de auto kan worden afgeschreven. Het publiek bleef op afstand omdat er een gastank in de auto zat. De politie was met drie voertuigen aanwezig. De B.C.B. heeft de auto later weggehaald.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten