MMT inzet Vecht Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 14 juni 2012

Het MMT werd op donderdagavond samen met een ambulance en 2 politieauto’s naar de Vecht gestuurd in Nieuwerkerk aan den IJssel, waarom is onbekend.

Het MMT is geland, en is korte tijd in de ambulance geweest. Snel hierop vertrok de ambulance en is ook het MMT weer teruggekeerd naar Rotterdam.

Foto’s en video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten