Containerbrand Plutostraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 17 juni 2012

Aan het begin van de avond werd de brandweer opgeroepen om zonder spoed naar de Plutostraat in Alphen aan de Rijn te gaan  voor een containerbrand.

Ter plaatse stond een ondergrondse afvalcontainer in brand. De brandweer heeft de container vol laten lopen met water waarna de brand was geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten