Voertuig te water Voorweg Hazerswoude Dorp

Hazerswoude Dorp, 17 juni 2012

Even na middernacht is een auto in de sloot beland langs de Voorweg in Hazerswoude Dorp. Brandweer, ambulance en politie hebben zich hierop naar de plek des onheils gespoed.

Het zou gaan om een eenzijdig ongeval, waarbij niemand gewond is geraakt, maar de bestuurder is wel aangehouden. Meer informatie is (op dit moment) niet bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten