Voertuig te water Spoelwijkerlaan Boskoop

Boskoop, 19 juni 2012

Tegen het einde van de ochtend is een man met zijn auto in het water terecht gekomen op de Spoelwijkerlaan in Boskoop.

De man heeft door onbekende oorzaak een zogenaamde biggerug in de berm geschampt en is hierna het water in gereden waarna de auto ongeveer tien meter uit de kant lag. De man kon zelf uit de auto komen en hield er alleen een nat pak aan over. Om deze reden zijn er ook geen ambulance en brandweer bij betrokken geweest. Later is de man door een taxi opgehaald en de niet al te oude Audi, die is total loss verklaard en afgevoerd door een berger.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten