Aanrijding tussen bestelbus en fietser Zwarteweg/Brugweg Waddinxveen

Waddinxveen, 20 juni 2012

Even na 20.00 uur op woensdag werden politie en ambulance naar de kruising van de Zwarteweg met de Brugweg in Waddinxveen gezonden i.v.m. een aanrijding tussen een auto en een fietser.

Eenmaal ter plaatse lag er een fiets onder een bestelbusje. De bestuurder van de fiets werd in de ambulance gelegd en werd daar lange tijd behandeld. Vervolgens is de onfortuinlijk persoon met spoed naar het Bleuland gebracht. Over de toedracht van het ongeval is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten