Lichte aanrijding tussen twee auto’s Nijverheidstraat Moerkapelle

Moerkapelle, 20 juni 2012

Om 09:43 vanochtend werden politie en ambulance gevraagd met spoed naar de Nijverheidstraat in Moerkapelle te komen voor een ongeval.

Op de kruising met de Nijverheidstraat – Julianastraat had een lichte aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De slachtoffers zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar een ieder kon zijn eigen weg weer vervolgen. Ook de schade aan de voertuigen viel erg mee. De politie heeft de bestuurders nog laten blazen maar er bleek geen alcohol in het spel te zijn.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten