Aanrijding met letsel Burg. van Reenensingel/Groningenweg Gouda

Gouda, 21 juni 2012

Vanavond werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding op de Burg. van Reenensingel in kruising met de Groningenweg in Gouda.

Ter plaatse heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen drie auto’s. Twee auto’s zijn zwaar beschadigt geraakt bij de aanrijding. Een slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Twee andere betrokkenen zijn nagekeken in de ambulance, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer is ter plaatse gekomen maar is onverrichter zaken terug gekeerd naar de kazerne. De oorzaak van de aanrijding wordt onderzocht door de politie. Een berger heeft de auto’s meegenomen.

Foto’s: Jasper van Reenen & Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten