Inbrekers overlopen bij inbraak Noordzeestraat Noordwijk (Update: politiebericht)

Noordwijk, 21 juni 2012

Vanavond is er ingebroken in een appartement aan de Noordzeestraat in Noordwijk. Hierbij is de inbreker betrapt.

De politie is massaal uitgerukt. Ook de ambulancedienst was aanwezig.
Foto’s : Gijsbert van der Niet

Politiebericht:
De 29-jarige bewoner van een appartement aan de Noordzeestraat is donderdagavond 21 juni in gevecht geraakt met een inbreker, die hij kort daarvoor had betrapt. De man kwam rond 20.45 uur thuis en zag dat er een raam was vernield. Ook stond er een ladder op het balkon. Ineens stond er een inbreker voor hem. Er ontstond een gevecht, waarbij de bewoner flink werd geslagen. Pas toen de inbreker de keel van de bewoner dichtkneep, staakte hij zijn pogingen om de man te overmeesteren. Daarop vluchtte de inbreker via het vernielde raam naar buiten en verdween zonder buit.
Signalement inbreker: een zongebruinde, blanke man van ongeveer 40 jaar oud met een Oost-Europees uiterlijk. Hij is 1.70 tot 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Zijn haar was zeer kort geschoren en hij is licht kalend. De man droeg een zwarte trui en een zwarte jas tot net over zijn middel. Hij sprak met een vermoedelijk Oost-Europees accent.

Opvallend was dat de ladder die eerder op het balkon stond, was verplaatst. De bewoner heeft niet gezien dat de inbreker dat heeft gedaan. Vermoedelijk is er een tweede dader betrokken bij deze inbraak. De ladder is overigens wel gevonden.

Getuigen gezocht
De politie heeft donderdagavond meteen een buurtonderzoek gehouden, maar wil graag meer getuigen spreken. Heeft u op donderdag 21 juni iets gezien dat met de inbraak in het appartement aan de Noordzeestraat te maken kan hebben, dan wordt u gevraagd te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten