Voertuig te water Estafetteweg / Sportlaan Gouda

Gouda, 21 juni 2012

Omstreeks één uur in de nacht van woensdag op donderdag kregen de hulpdiensten een alarmering van een voertuig te water aan de Estafetteweg kruising Sportlaan in Gouda. Ter plaatse bleek  er inderdaad bij een grasveldje tussen deze wegen in een voertuig in het water te liggen, het voertuig lag nog half op de kant.

De persoon(en) hebben zelfstandig het voertuig kunnen verlaten. Gealarmeerde brandweer en ambulance hoefden niet in actie te komen. De berger heeft het voertuig opgehaald en weggesleept. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Karel

    De OvD is wel opgeroepen maar onderweg naar het ongeval bleek hij niet meer nodig dus is niet ter plaatse geweest.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten