Ongeval A12 bij Gouwe Aquaduct Waddinxveen

Waddinxveen, 22 juni 2012

Aan het eind van de middag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de A12 bij Waddinxveen.

Bij het Gouwe Aquaduct waren twee voertuigen om onbekende reden met elkaar in botsing gekomen. Ondanks dat de voertuigen op de vluchtstrook zijn neergezet is er toch één persoon met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over verdere gewonden is niets bekend. Tijdens het ongeval was er één rijstrook afgesloten.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Sander van Harten

    Gebeuren daar wel vaak aanrijdingen waarvan geen oorzaak aan te wijzen zijn. Misschien gewoon beter opletten en optijd voorsorteren

  2. jp

    Altijd duwen en trekken daar, vooral met file naar rotterdam erg gevaarlijke situaties!

  3. Hans

    Al vaak meegemaakt dat bestuurders op laatste moment wisselen van de stroken richting Den Haag naar Rotterdam. Dan kunnen ze nog effe lekker inhalen denken ze. Gevolg de rest moet dan sterk afremmen richting Rotterdam en dat gaat vaak soms maar net goed en soms dus ook fout met kop staart botsingen tot gevolg

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten