Open dag bij nieuwe brandweerkazerne Lekkerkerk

Lekkerkerk, 23 juni 2012

Op zaterdag was er open dag bij de brandweer in Lekkerkerk. Men kon een kijkje nemen bij de brandweerkazerne, waarvan de deuren nog maar net geopend zijn.

Er waren diverse activiteiten voor jong en oud: brandjes blussen, vlam in de pan doven, ademlucht op en dan de rook in, met de autoladder naar 30 hoogte of zelf het gereedschap hanteren bij het “openknippen” van een auto. Daarnaast waren er naast het bezichtigen van de kazerne diverse voertuigen uit de regio aanwezig om deze eens aandachtig te beschouwen.

Foto’s: Mart Beerens, Marco van Bemmel & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten