Aanrijding op Centenbrug Bennebroek

Bennebroek, 24 juni 2012

Zondagavond om ca. 18:42 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Zwarteweg/Centenbrug en de Leidsevaart in Bennebroek. Politie, ambulance en brandweer werden opgeroepen ter plaatse te komen.

De aanrijding is het gevolg van een voorrangsfout. Verder is er vooralsnog geen sprake van alcoholgebruik. De veroorzaakster van de aanrijding in met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht. De kruising is voor hulpverlening en berging van de twee auto’s geruime tijd voor al het verkeer afgesloten geweest.

Verslag en foto’s: Eugene WittenbergOver de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten