Koe te water bij Menken Edisonstraat Sassenheim


Sassenheim, 26 juni 2012

In Sassenheim kwam dinsdagavond een melding binnen “dier te water” aan de Edisonstraat. De brandweer van Voorhout is ter plaatse geweest.

Het betrof in dit geval een koe te water.

Verslag en foto’s: Robert van Voorst.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten