Massale brandweer inzet bij paard te water Nieuwkoopseweg Aarlanderveen

Aarlanderveen, 27 juni 2012

Richting het einde van de woensdagmorgen werd de brandweer van Aarlanderveen gealarmeerd om met de tankautospuit te plaatse te gaan aan de Nieuwkoopseweg. Al snel werd ook de hulp ingeroepen van de duikers, hulpverleningsvoertuig en officier van dienst. Daarnaast werd ook nog eens het hulpverleningsvoertuig van brandweer Gouda gealarmeerd.

Ter plaatse lag er een paard in de sloot, maar deze lag in een benarde positie; de brandweer kreeg het in eerste instantie niet voor elkaar het paard er uit te krijgen. Met veel manschappen en een kraan lukte het uiteindelijk toch het paard gezond weer op de kant te krijgen, hierna kon men retour kazerne.

Foto’s: Dimitri Wisker

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Vroeg me toen Gouda ook werd geallarmeerd eigenlijk af, waarom geen Middel HV, echt enorme hoeveelheid wagens alleen voor een paard te water, is dat ooit eerder gebeurt?

  Gelukkig heeft de paard het overleefd.

 2. Karel

  De HV van Gouda is alleen ter plaatse gevraagd, omdat deze beschikt over een kraan, vandaar dat deze dus is ingezet. Hij is dus eigenlijk voor vervanging gekomen van de al ter plaatse HV. Dat deze op dit moment nog ter plaatse is, is niet de reden om een Middel HV af te geven.

 3. Martijn

  Middel HV betekend 2x TS en 1x HV. In dit geval was er dus geen 2e TS nodig maar een HV met kraan, een zogenaamde HV1.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten