Politiecontrole blijkt succes Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 27 juni 2012

Op woensdagochtend en -middag werd er een politiecontrole uitgevoerd op de rotonde van de Europalaan/ Ringvaartlaan. Hierbij stond één agent op de rotonde, hier controleerde de agent of de automobilisten die passeerden de gordel om hadden of niet handsfree belden. Ook werd bekeken of de APK in orde was door een ANPR auto die een stukje verder stond. Als de agent iets constateerde, werd de auto doorgestuurd naar de Ringvaartlaan waar een aantal agenten de bekeuringen uitschreef.

Hierbij bleken aardig wat mensen de gordel niet om te hebben, hier zijn 49 bekeuringen voor uitgeschreven. Voor het mobiel bellen zijn vier bekeuringen uitgedeeld. Bij twee auto’s bleek dat de APK verlopen was, ook hier werd een proces-verbaal voor gegeven. De controle heeft geduurd van ‘s ochtends 10 uur tot 3 uur in de middag.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten