Vrachtwachtwagenbrand A20 thv. hmp. 41,5 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 27 juni 2012

De brandweer uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam werden woensdagavond opgeroepen voor een vrachtwagenbrand op de A20 in Nieuwerkerk. Ook werd het schuimblusvoertuig opgeroepen.

Ter plaatse stond de cabine van de vrachtwagen en een deel van de trailer in lichterlaaie. De brandweer uit Rotterdam was als eerste ter plaatse en is begonnen met de brand te blussen. Net voor het blussen en tijdens het blussen zijn er twee explosies geweest. Na 30 minuten was de brandweer begonnen met nablussen en een uur na de melding was de brand uit. De vrachtwagen zal worden geborgen waarop de weg weer vrij werd gegeven. Hoe de brand is ontstaan is onbekend. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De A20 is tijdens de brand een tijd afgesloten geweest, dit heeft geleid tot lange files.

Foto’s: Michael de Man & Marco van Bemmel

Video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten