Fietsster gewond bij aanrijding Pastoorslaan Hillegom

Hillegom, 29 juni 2012

Vrijdagavond om ca 19:08 uur is een fietsster gewond geraakt, nadat zij van het fietspad in de bocht nabij de Burg. van Niekerklaan haar weg op de fietsstrook van de Pastoorslaan vervolgde in de richting van het spoor. In de bocht reed een busje met aanhanger.

De aanhanger raakte de fietsster, waarbij zij ten val kwam. Met letsel aan o.a. hoofd en schouder werd zij door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een rapport van het voorval opgemaakt.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten