Einde van seizoen jeugdbrandweer Haarlemmermeer in nieuw vennep

Haarlemmermeer, 30 juni 2012

Deze zaterdag was alweer het eind van een seizoen jeugdbrandweer. Elk jaar sluit de jeugdbrandweer Haarlemmermeer het seizoen af met een grote spectaculaire oefening.

Dit jaar was het aan Nieuw Vennep om dit te organiseren. Aangezien de jeugdbrandweer Nieuw Vennep door bezuiniging bij de brandweer wordt gesloten is besloten om nog 1 keer alles uit de kast te halen.
Het scenario was een ongeval met beknelling gevolgd door een brand in het voormalig gebouw van Lucas Bols & Fokker aan de Lucas Bolsstraat. Compleet met dompelpomp voor het watertransport en explosies is het een geweldige dag geworden. De dag is afgesloten met een fijne barbecue op het terrein van Thomas Cultuurtechniek die hun terrein speciaal voor deze dag voor ons beschikbaar hebben gesteld.

Foto’s: Robert van Voorst

einde van seizoen jeugdbrandweer Haarlemmermeer in nieuw vennep 2012-1-7Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten