Finalewedstrijd brandweerduikteams in Schoonhoven

Schoonhoven, 30 juni 2012

Vandaag spelen de duikteams van de brandweer Maarsen, Tholen, Goes, Woerden, Zaandam en Urk de finalewedstrijd. Zij strijden hier voor de titel beste duikteam van Nederland.

De brandweer van Schoonhoven was ingezet om een boot te blussen die in de brand stond, hierbij raakten echter twee brandweermannen te water. Hierop werd de wedstrijdploeg ingezet. Deze haalden met behulp van de duikers en een hoogwerker de slachtoffers uit het water en droegen deze over aan het ambulancepersoneel.

Foto’s: Geert Kok & Marco van Bemmel

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten