Inzet KNRM voor kanoërs Strandafgang 16 / 17 Noordwijk

Noordwijk, 30 juni 2012

Deze zaterdag werd er door de KNRM in Katwijk nog een demonstratie gegeven met betrekking tot o.a. het redden van mens en dier uit de zee. Diezelfde avond nog moesten hun collega’s in Noordwijk echt in actie komen voor twee kanoërs die te ver uit de kant waren.

Toen de KNRM met meerdere voertuigen en boten ter plaatse was zijn zij richt de personen gevaren, dit bleken echter vissers en hadden geen hulp nodig. Men is hierna onverrichte zaken retour post gegaan.

Foto’s: Menno Plug

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten