Jeugdige motorcrosser gewond Stoofkade Gouda


Gouda, 30 juni 2012

Zaterdagmorgen even na half 12 kwam een melding van een ongeval wegvervoer aan de Stoofkade te Gouda.

Ter plaatste bleek het echter om een motorcrosser te gaan die tijdens de crosswedstrijd op het circuit van MCC Holland ten val was gekomen. Hij is door de ambulancebroeders voorzien van een nekkraag en gestabiliseerd. De jeugdige crosser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten