Katwijkse Reddingsbrigade organiseert SAR Katwijk

Katwijk, 30 juni 2012

Zoals elk jaar heeft de Katwijkse Reddingsbrigade ook nu weer een SAR dag georganiseerd. Met activiteiten voor jong en oud en demonstraties van verschillende hulpdiensten werd de dag weer een groot succes.

Zo waren o.a. de helikopters van het MMT en het SAR van de Koninklijke Luchtmacht, een crashtender, oude brandweervoertuigen en ambulancevoertuigen te bewonderen. Ook werden er demonstraties van de Katwijkse Reddingsbrigade, KNRM en SAR te zien, hoe deze organisaties aan het werk gaan als er nood is. Ook de Kustwacht vloog over met een vliegtuig en liet de Koninklijke Marechaussee zien hoe het handelt bij (vermeend) drugstransport. Daarnaast was er nog veel meer te bezichtigen op en langs het Katwijkse strand aan de Boulevard.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten