Brand in dak van flat Jan Lutmanstraat Schoonhoven

Schoonhoven, 1 juli 2012

Bij de brandweer van Schoonhoven kwam deze middag een melding van een brandgerucht aan de Jan Lutmanstraat. Een brandgerucht houdt eigenlijk in dat men een vermoeden heeft van brand. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn, welke woedde tussen het plafond van de bovenste woning en het dak van de flat.

In eerste instantie werd de OVD gealarmeerd voor de warmtebeeldcamera maar al snel werd er ook opgeschaald naar middelbrand. De brandweer heeft het vuur kunnen doven en heeft een nacontrole gedaan vanaf de bovenkant, dit met de gealarmeerde autoladder. Hierbij heeft men een gat in het dak moeten maken.

Toen de brand eenmaal uit was en de controles waren gedaan kon men retour kazerne. Salvage bekijkt de schade.

Foto’s: Geert Kok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten