Explosie in woning Violierstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, 1 juli 2012

De brandweer, politie en ambulance werden op zondagavond opgeroepen voor een binnenbrand op de Violierstraat in Capelle aan den IJssel. Na een korte tijd werd er opgeschaald naar middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat er een hevige explosie had plaatsgevonden in een woning. De gehele voorruit lag eruit en de gevel van de eerste verdieping heeft ook gebrand. Brokstukken van de woning waren aan de voorkant en achterkant van het huis in ene ruime omgeving te vinden en geparkeerde auto’s waren beschadigd en bezaaid met glas. Na een korte en felle brand kreeg de brandweer alles onder controle waarna zij afgingen blussen en weer retour kazerne gingen. Er zijn geen slachtoffers gevallen waarna meerdere gealarmeerde ambulances retour kazerne konden.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Gebeurt redelijk vaak de laatste tijd, explosies in Woningen.

  Drukke dag zo vandaag in regio Hollands Midden. Al valt Capelle als t goed is onder Rotterdam-Rijnmond.

 2. Martijn

  Er kan misschien ook “gewoon” een rook-explosie hebben plaatsgevonden. Dat betekend dat in één keer alle brandbare (rook)gassen die bij een brand vrijkomen tot ontbranding komen wat op een explosie lijkt.

 3. anoniem

  Capelle valt inderdaad onder rotterdam rijnmond.
  Het was een echte explosie, bewoner is opgepakt.
  In Capelle gaan de verhalen dat meneer van 31 jaar eruit was gezet en dit zelf heeft veroorzaakt.

 4. Anoniem

  Allemaal speculatie… Uit nader onderzoek zal blijken wie de dader is, dit hoeft helemaal niet de bewoner te zijn.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten