Hoogte assistentie Westhoef Gouda

Gouda, 2 juli 2012

Op maandagmiddag moest een ambulance met spoed naar de Westhoef in Gouda. Een persoon met onbekende gezondheidsklachten moest daarna met spoed naar het ziekenhuis, maar kon niet door de ambulancebroeders naar beneden worden geholpen, daarom werd de hulp van de brandweer gevraagd.

Met behulp van de autoladder werd de patiënt vakkundig naar beneden gebracht. Hierna vertrok de ambulance naar het ziekenhuis en kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Rob de Jong

  Vaak is brandweer Gouda om dit tijdstip aan het sporten en dan heeft zij standaard een TAS, AL en WO bij zich. Bij een melding rijdt de WO dus mee, omdat daar dan ook manschappen in zitten.

  Met vriendelijke groet,

  Rob de Jong
  112HM

 2. Rens de Haan

  Beste Kjeld,

  Wanneer de brandweer gaat sporten, oefenen of andere activiteiten buiten de kazerne gaat ondernemen, dan nemen zij standaard een TAS (833) AL (751) en WO (888) mee, omdat dit voertuigen zijn die het meest gealarmeerd worden.

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten