Woningbrand Bernadottelaan Gouda

Gouda, 3 juli 2012

Om kwart over 7 gingen de piepers van brandweer Gouda voor een woningbrand aan de Bernadottelaan. De brandweerlieden spoedden zich hierop naar het adres.

Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal mee te vallen, er is een aantal controles verricht, maar de brandweer en ook de ter plaatse gekomen politie konden snel weer weg. De hulpdiensten waren overigens nog nauwelijks de straat uit op het moment dat er alweer een middelbrand binnenkwam op de Tak van Poortvlietstraat (zie volgend item).

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten