Aanrijding tussen scooter en wielrenner Zuidelijke Rondweg Waddinxveen

Waddinxveen, 4 juli 2012

Rond half 2 vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een wielrenner op de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden zijn ter plaatse gegaan.

In eerste instantie werd ook de traumahelikopter gealarmeerd, maar deze is niet ter plaatse gekomen. Wel waren de verwondingen van de wielrenner dusdanig dat hij met spoed naar het Dijkzicht in Rotterdam is vervoerd. De bestuurder van de scooter werd ook naar het ziekenhuis gebracht, maar hij ging naar het Groene Hart Ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen kan niks gezegd worden. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten