Kop – staart botsing A12 bij Gouwe Aquaduct Waddinxveen

Waddinxveen, 4 juli 2012

Aan het eind van de middag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de A12 bij Waddinxveen.

De ambulance die even daarvoor werd gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda kon daar geen ongeval vinden en is daarna ook doorgegaan naar het ongeval op de A12. Op de A12 had een kop – staart botsing plaatsgevonden. Er is zeker één persoon met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s hadden flinke schade en zijn afgevoerd door de berger.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten